Bibliotek

Barrikaden har et omfattende anarkistisk og venstreradikalt bibliotek med alt fra samfundsanalyser og bibliografier til tegneserier og kogebøger. Vores politiske litteratur indbefatter emner, grupper og begivenheder fra hele verden, og rækker både bagud i historien og op til aktuelle temaer i dag.

Biblioteket kan tilgås i Barrikadens åbningstid. Udlån foregår ved at du finder dagens bogcafé-aktivist, som hjælper dig med at skrive de bøger du vil låne ind i vores udlånsbog. Du får noterer dit navn samt dit telefonnummer eller din e-mail adresse. Du afleverer bogen tilbage, når du er færdig med den – jo længere du har den, jo mindre tilgængelig er netop dén bog for dine kammerater, der også gerne vil læse bogen. Hvis ikke bogen er kommet tilbage indenfor nogle måneder, sender vi dig en påmindelse.